Associació Canaan Pla de l'Estany. Atenció a persones amb problemes d'addiccions i en situació d'exclusió social.

9 d’ag. 2021

Nou butlletí, nº 19

Nou butlletí informatiu, amb les principals activitats de Canaan del primer semestre de 2021. Descàrrega del butlletí en format PDF.

https://app.box.com/s/x7dy1vmvkq8wh3ff1h8jkoien74uraa5

Adjuntem a continuació l'article de la portada del butlletí, "Gravació d'un curtmetratge: DOMÈSTIC", escrit pels usuaris de Canaan:

Els dies 25 i 26 de març es va dur a terme el rodatge de 'Temps era temps, la pel·lícula'. Van ser dos dies emocionants, emotius i divertits. 'Temps era temps' va ser pensada en un principi com a obra teatral, és a dir, per a ser interpretada amb públic, però per culpa de la maleïda COVID es va pensar amb utilitzar un altre format, el curtmetratge. 

Sota la direcció i acompanyament d’en Jordi i la Berta, d’Escenaris Especials, vam treballar durant setmanes per poder arribar a les dates esmentades preparats i sabent què havíem de fer, ja que tot havia de sortir bé per aprofitar les hores que teníem destinades al rodatge.

Mai cap de nosaltres, inclosos en Jordi i la Berta, havíem actuat davant d’una càmera; així que va ser per a tots una novetat. Amb l’ajuda i la professionalitat de la Clàudia, càmera; i de l’Eloi, tècnic de so, tot va anar rodat. L’attrezzo i el vestuari va ser també fabulós i molt encertat.

Estem molt agraïts a Canaan i Escenaris Especials per l’oportunitat que ens han donat per poder ser part d’un projecte que recordarem sempre amb orgull.

L’estrena de 'Temps era temps' es va dur a terme els dies: 26/06, 27/06, 3/07 i 4/07, a l’Auditori de Banyoles.