Associació Canaan Pla de l'Estany. Atenció a persones amb problemes d'addiccions i en situació d'exclusió social.

30 de des. 2019

Participació en el "Mostrari d'entitats socials"

El 14 de desembre l'Associació Canaan va participar en la desfilada solidària de samarretes per presentar l’exposició "Mostrari d’entitats socials".

El Mostrari d'entitats socials és una exposició bianual que té l'objectiu de fer visible la tasca de les diferents entitats socials de la comarca. En aquesta edició (14 de desembre), coincidint amb la Fira de Nadal de Banyoles, un representant de cada entitat va desfilar sobre un escenari amb una samarreta personalitzada, acompanyat d’una breu presentació i descripció de la tasca de l'entitat. El representant de l’Associació Canaan va ser en Ferran Moragas.

Hi van participar agrupacions de caire molt divers: la Fundació Autisme Mas Casadevall, la PAH Banyoles, Càritas Pla de l’Estany, el Moviment Afrobanyolí Social, l’Associació de Cardiopaties Congènites, l’Associació Catalana per al Foment de la Lectura, la Creu Roja Pla de l’Estany, l’Associació senegalesa de Banyoles, l’Associació Sociocultural de Dones Africanes, Reeixir, Les Butinyanes, l’Associació Espanyola Contra el Càncer, la Fundació Estany, la Fundació Nur i Limnos Pla de l’Estany, a més de l’Associació Canaan.

La mostra va ser organitzada per l'Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal.